Iată cum scapi de PIELEA LĂSATĂ după Slăbire

Afli ce METODE există, cum funcționează și cât de eficiente sunt.

Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Text verificat și VALIDAT MEDICAL de Ioana Moisesc, antrenor fitness și tehnician nutriționist, căreia îi mulțumim.
Pe doamna Ioana o găsiți aici: www.ioanamakesyoufit.ro

În primul rând te apuci să faci sport. Regulat. Și să lucrezi mușchii din zonele unde ai piele în exces. E primul pas către succes. Dar îți trebuie disciplină și perseverență. Fară astea nu rezolvi nimic. Înhamă-te la antrenamente cu greutăți pentru creșterea masei musculare, care va atenua aspectul de piele lasată. Și să ai multă răbdare, fată… Stai că mai e ceva: e important și contează mult să mănânci sănătos, să ai un aport ridicat de proteine, să incluzi în dieta alimente bogate în colagen, care să ajute pielea să producă elastină, și să bei multă apă. Ca pielea să fie bine hidratată.
Ce mai trebuie să faci dacă decizia e luată să te descotorosești de pielea lăsată.
Să iei suplimente. Iar cele care îți pot fi de folos în cruciada împotriva pielii lăsate sunt colagenul hidrolizat și antioxidanții. Primul îmbunătățește bariera de hidratare a pielii prin creșterea nivelului de acid hialuronic, stimulează producția de colagen și face mai puternice rețelele de colagen și, de asemenea, ajută la dezvoltarea fibroblastelor, celulele țesutului conjunctiv. În privința antioxidanților, aceștia pe de o parte neutralizează speciile reactive de oxigen (compuși care degradează colagenul) și pe de altă parte stimulează producția de colagen și elastină. Exemple de antioxidanți prezențti în unele alimente sunt vitaminele A, C, D și E, coenzima Q10, seleniul și zincul. Atenție la două lucruri: discută cu un medic înainte de a lua suplimente alimentare pentru a te asigura că nu interacționează cu alte medicamente, cu alte tratamente pe care le urmezi și, doi, respectă doza recomandată și perioada de administrare, pentru că luând vitamine pe o perioadă prea îndelungată de timp poate duce la reacții adverse severe.
Ce mai poți, iarăși, încerca: să folosești geluri sau creme pentru fermitatea pielii, care conțin retinoizi. Retinoizii sunt antioxidanți puternici, derivați chimici ai vitaminei A, care pot stimula producția de colagen. La fel, cremele care conțin acid hialuronic pot contribui la obținerea fermității pielii (acidul hialuronic atrage și reține moleculele de apă) prin diminuarea rugozității. Adică a denivelărilor și aspectului ăla aspru, ca de șmirghel.
Când ai piele în plus, ca un shar pei, masajul îți prinde tare bine. Că frământatul și rulatul ei îmbunătățește fluxul sanguin și stimulează fibroblastele să producă elastină și colagen. Și cum ziceam mai înainte, combinarea metodelor poate grăbi apariția rezultatelor. De exemplu, masajul să fie făcut cu gelurile sau cremele cu retinoizi sau acid hialuronic despre care tocmai am amintit. Masajul se pare că este și mai eficient dacă este efectuat cu instrumente de masaj oscilant, pentru că acestea amplifică efectul cremelor.
Mai sunt și procedurile cosmetice prin care să-ți ia pielea la scurtat. Peelingul cu laser, de exemplu, care încălzește și straturile de sub stratul superior, iar căldura favorizează producția de colagen. Sau procedura cu ultrasunete. Sau cu radiofrecvență. Sau tratamentele combinate, cu lumină intens pulsată și radiofrecvență. Cheltuielile astea sunt însemnate, și rezultatele nu-s imediate.


Facebook: https://www.facebook.com/Pacientul20
Instagram: https://www.instagram.com/pacientul2.0/
TikTok: https://www.tiktok.com/@_pacientul2.0
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/

Bun venit pe canalul Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm săptămânal despre sănătate pe subiecte cum ar fi nutriție, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.


00:00 – 02:10 Cum scapi RAPID
02:10 – 02:50 Sport regulat
02:50 – 04:14 Suplimente. Recomandări
04:14 – 04:46 Geluri sau CREME
04:46 – 05:59 Masaj
05:59 – 07:10 Proceduri cosmetice


#slabire #pielelasata #dieta

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *