Cum scapi de CANDIDA în mod NATURAL. 5 mituri explicate de Medic

Remedii Naturale pentru CANDIDA explicate de Medicul Ginecolog și 3 SFATURI SIMPLE pentru a preveni această infecție.
Explică domnul Dr. Ioan Boleac, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, cu competențe în fertilizare in vitro (FIV), ecografie, colposcopie, laparoscopie și histeroscopie.
Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Informațiile din acest video au fost verificate și VALIDATE MEDICAL de Dr. Ioan Boleac, medic primar obstetrică-ginecologie. Pe domnul doctor îl găsiți și aici: https://ioanboleac.ro/
https://web.facebook.com/dr.ioanboleac

Candida poate fi găsită în tractul digestiv (în gură, gât, rect) sau în vagin, iar prezența ei nu este considerată o infecție sau o boală, pentru că face parte din microflora noastră naturală. Și când se află în limitele normale, fii pe pace că nu te deranjează cu nimic pe matale. Abia atunci când crește și se sporește în mod exagerat, abia atunci lucrurile au degenerat. Stoparea înmulțirii ei implică strategii diferite și depinde de locul în care se manifestă, de severitatea și frecvența infecțiilor. Pentru cazurile cu simptome ușoare și moderate, cu episoade unice de infectare, se folosește terapia locală (la nivelul vulvei, vaginului sau amandurora) cu ovule sau unguente. Medicul decide dacă și când sunt necesare medicamente antifungice sub formă de tablete și va prescrie rețeta pentru ele. În funcție de frecvența și severitatea candidozei, tratamentul poate fi cu medicamente în doză unică, terapie de scurtă durată sau terapie de lungă durată.

Infecția fungică se numește candidoză, cele mai cunoscute tipuri, în funcție de zona unde ciuperca se înmulțește peste măsură, fiind candidoza vaginală și candidoza bucală. Dacă, logic, candidoza vaginală este specifică femeilor, candidoza orofaringiană se poate manifesta și la bărbați dar și la nou născuți și copiii mici.

Dacă te confrunți frecvent cu episoade de înmulțire a acestui tip de ciupercă și tot încerci de ani de zile să o combați, este clar că trebuie identificată cauza înmulțirii ei. Și pentru asta ar trebui luate în serios întrebari precum: „Poate avea legătură cu dieta?”, „Sunt într-un echilibru hormonal?”, „E posibil să sufar de o afecțiune autoimună, nediagnosticată, care duce la apariția candidozei?”, „Nu cumva folosesc antibiotice prea des?”

Nimeni nu cred că s-ar hazarda să spună „Am soluția pentru a scăpa definitiv de Candida!” Pentru că, ați auzit mai devreme, „Candida e cu noi!”, are domiciliul stabil în microflora normală. Si totusi, daca google-im nitel, ia sa vezi ce de recomandari gasim, ce de sfaturi, retete si diete care promit vindecarea sau aparitia episoadelor recurente de candidoza. Intrebarea este: cate dintre ele au vreo legatura cu realitatea? Sunt adevaruri sau mituri?


Facebook: https://www.facebook.com/Pacientul20
Instagram: https://www.instagram.com/pacientul2.0/
TikTok: https://www.tiktok.com/@_pacientul2.0
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/

Bun venit pe canalul Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm săptămânal despre sănătate pe subiecte cum ar fi nutriție, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.

Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured00:00 – 01:02 Ce afli din acest video
01:02 – 01:35 Candida locuiește cu tine
01:35 – 02:04 Când e nevoie de Medicamente?
02:04 – 02:24 Candidoză. În ce locuri se face infecția?
02:24 – 02:55 Care sunt CAUZELE
02:55 – 03:38 Ce TRATAMENTE sunt BUNE – Ginecologul Explică
03:38 – 04:31 1. Alimente rele – favorizează răspândirea Candidei
04:31 – 05:07 2. Cărbune activ, extract de Semințe, Ulei de Frunze – sunt tratamente eficiente?
05:07 – 05:45 3. Uleiurile esențiale
05:45 – 06:22 4. Consumul de PROBIOTICE
06:22 – 06:40 5. Gel de Aloe Vera
06:40 – 07:48 3 Sfaturi pentru ACASĂ#sanatate #romania #candida

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *