Cum îți faci DRENAJ LIMFATIC acasă: iată cele mai bune EXERCIȚII

Află 10 exerciții (cele mai bune) pentru Drenajul Limfatic, acasă la tine! Cu explicații despre limfă de la doamna dr. Manuela Udrea, medic specialist medicină generală.
Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Azi vorbim despre limfă și despre treaba pe care o are la noi în organism, mai vorbim și despre problemele în spatele cărora ea stă ascunsă cu cinism, iar cum se face drenajul sistemului limfatic, va arată Laur, practic.

Mie mi se pare că limfa este nedreptățită. Că acordăm atenție sângelui, acordăm atenție organelor, mușchilor, articulațiilor, dar despre limfă cine-știe-cum să sufle careva vreo vorbă. De parcă n-ar fi importantă. O repunem în drepturi pe discriminată! Pentru că sistemul limfatic este al doilea cel mai important sistem de transport din corpul uman după sistemul circulator al sângelui.
Ce e limfa? Este un lichid esențial pentru organism, o substanță vâscoasă, incoloră (poate ușor gălbuie), care circulă prin vasele limfatice și care împreună cu timusul, splina, amigdalele și ganglionii constituie sistemul limfatic. Care este un sistem canalicular, alintat și sistemul sanitar al corpului. De altfel chiar asta este, asta face: ajută la curățarea organismului de toxine, la hrănirea celulelor și absorbția nutrienților și lupta împotriva virusurilor și bacteriilor, oferind imunitate. Din păcate, sistemul limfatic câteodată se mai și colmatează, pentru că formează niște depozite excesive de toxine, procesul numindu-se stază. Corpul nu știe să prelucreze și să elimine aceste deșeuri metabolice, și atunci trebuie făcut un drenaj al limfei.
Ce probleme creează staza și cum poate fi realizat drenajul limfatic, aceste lucruri vi le spune doamna doctor Manuela Udrea, medic specialist de medicină generală.


Facebook: https://www.facebook.com/Pacientul20
Instagram: https://www.instagram.com/pacientul2.0/
TikTok: https://www.tiktok.com/@_pacientul2.0
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/

Bun venit pe canalul Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm săptămânal despre sănătate pe subiecte cum ar fi nutriție, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.

Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

#sanatate #romania #medical
Razistenta la antimicrobiene
Care sunt riscurile rezistentei la antimicrobiene

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *