Cum acționează Inhalatorul SALIN – 10 lucruri despre SaltMed

Afli de ce este INDICAT să folosești Inhalatorul Salin, cât de NATURAL este și cum anume funcționează.
Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Acest material a fost realizat cu sprijinul SaltMed. Informații despre inhalatorul salin pe www.saltmed.ro
Text verificat și VALIDAT MEDICAL de Dr. Ilie Lăzărescu, director general SaltMed.

Întâi și-ntâi să ne reamintim ce este SaltMed. Este un aparat care te-ajută la respirat. Și stai să-ți povestesc nițel cum a venit pe lume el! Care știți, care nu știți, în județul Buzău, la Meledic este un munte de straturi de sare. Când apa trece prin straturile alea, dizolvă sarea, iar saramura aia iese prin ruptura unui perete și depune niște structuri, niște cristale cu forme foarte frumoase. Prin anii 90, un inginer chimist cu suflet de artist, Constantin Pascu pe nume, a văzut cristalele… și i-au luat mințile. (Domnu’ inginer, nu vă supărați pe mine, e de dragul rimei!). Așa. Și atât de tare i-au plăcut încât a început să creeze un fel de fântâni arteziene în casă, cu soluție suprasaturată de sare, care depuneau astfel de cristale și care pe crenguțe sau pe diverse obiecte luau niște forme spectaculoase. Inginerul Pascu chiar a și vandut, ca obiecte ornamentale. După vreo 2 ani de când avea în casă fântâni din astea și lucra la decorațiunile alea, el, care răcea foarte des, a realizat că nu mai răcise deloc. Și i-a venit ideea să creeze, tot artizanal, din cutii, plăci de sare și mici ventilatoare, niște aparate (să le zicem) pe care le-a oferit unor persoane pe care le știa că au probleme respiratorii – în special asmatici -, să le folosească. Să treacă aerul din cameră prin plăcile alea de sare. Ce să vezi, toți au raportat modificări în bine, îmbunătățiri ale stării de sănătate. Și ăsta a fost cumva începutul. Invenția buzoianului nostru a atras în anul 2000 un investitor și așa au început să fie produse aparatele Saltmed. Succesul lor a fost rapid, copleșitor, iar Saltmed comandat din toate colțurile lumii. Metoda unică de producere a aerosolilor salini uscați, brevetată de român, a fost premiată după numai doi ani cu aur la Bruxelles și cu argint la Geneva, în cadrul unor expoziții și saloane internaționale.

Trecem mai departe, lăsăm povestile, aducem în față veștile. Adică cele zece lucruri importante pe care e bine să le știi despre SaltMed:
1. Ușurează respirația persoanelor care au dificultăți respiratorii, ceea ce duce la creșterea calității somnului și a rezistenței la efort.
2. Previne și tratează gripa, răceala și alte afecțiuni respiratorii.
3. Vindecă tusea persistentă.
4. Reduce drastic sensibilitatea la alergeni.
5. Previne reîmbolnăvirile la persoanele vulnerabile (copiii din colectivități de preșcolari și școlari, fumătorii, bolnavii cronici etc.)
6. Este foarte eficient: o oră de utilizare pe zi a inhalatorului SaltMed este echivalentă cu o zi petrecută în salină!
7. Este un tratament 100% natural, fără efecte adverse, putând fi folosit la orice vârstă, începând cu copii mici și bebeluși.
8. Este ușor de administrat: poți utiliza acest inhalator portabil în timp ce citești, urmărești emisiunea TV preferată sau navighezi pe Internet.
9. Nu are contraindicații, putând fi utilizat inclusiv de persoanele care țin regim fără sare.
10. SaltMed asigură o emisie controlată și cu concentrație înaltă de aerosoli salini cu dimensiunea de 0.3-5 microni. Particulele de sare cu dimensiuni cuprinse între 0.3-5 microni sunt singurele capabile să ajungă efectiv până în profunzimea aparatului respirator și să determine efectul terapeutic!


Facebook: https://www.facebook.com/Pacientul20
Instagram: https://www.instagram.com/pacientul2.0/
TikTok: https://www.tiktok.com/@_pacientul2.0
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/

Bun venit pe canalul Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm săptămânal despre sănătate pe subiecte cum ar fi nutriție, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.


00:00 – 02:30 Cristale sănătoase. Cum a apărut Inhalatorul Salin
02:30 – 02:46 Crește calitatea SOMNULUI
02:46 – 02:52 Previne GRIPA, răceala și alte afecțiuni respiratorii
02:52 – 02:54 Vindecă TUSEA persistentă
02:54 – 02:58 Reduce sensibilitatea la ALERGENI
02:58 – 03:07 Previne reîmbolnăvirile
03:07 – 03:17 1 Oră de inhalator = 1 Zi în SALINĂ
03:17 – 03:26 Este 100% natural
03:26 – 03:36 Foarte ușor de folosit
03:36 – 03:43 Fără contraindicații
03:43 – 04:17 Emisie controlată de AEROSOLI
04:17 – 04:58 Ce particule sunt folositoare. Medicul EXPLICĂ
04:58 – 06:32 Acreditat internațional
06:32 – 08:22 Cum se folosește inhalatorul – Medicul EXPLICĂ

#sanatate #sare #aerosoli

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *