Dacă nu ai fost de mult timp sau poate niciodată la dermatolog pentru un control amănunțit, dacă vrei să afli ce tip de ten ai, acum este momentul, pentru că în perioada 24 – 26 februarie, Sun Plaza îți oferă acest prilej, gratuit!

Medici specialiști vor efectua dermatoscopii, adică vor verifica alunițele și petele de pe pielea ta cu ajutorul unui aparat numit dermatoscop, care este de fapt o lupă foarte mare.

De asemenea, un expert Sesderma îți va face o dermo-analiză cu ajutorul unui scanner, așa că vei putea afla ce tip de ten ai, care este gradul de hidratare și Ph-ul, cât de profunde sunt ridurile tale, care este gradul acneei, cât de sensibil îți este scalpul (pielea capului) și cât de sănătoși și viguroși sunt foliculii de păr. Vei afla particularitățile tenului tău și care este rutina optimă de îngrijire, iar la finalul dermoanalizei vei primi mostre ale produselor Sesderma potrivite tipului tău de ten.

Toate consultațiile sunt gratuite și au loc într-un spațiu special amenajat din Sun Plaza, la parter, aproape de Intrarea Principală.

Programul pentru dermatoscopii este vineri, 24 februarie, între orele 16–22, sâmbătă, 25 februarie, între orele 10-22 și duminică, 26 februarie, între orele 12-18.

Pentru dermo-analize, programul este vineri, 24 februarie, între orele 16–20, sâmbătă, 25 februarie, între orele 12-20 și duminică, 26 februarie, între orele 12-16.

„Soarele, deshidratarea, poluarea, stilul de viață ne afectează pielea, dar nu reușim de fiecare dată să ne facem timp să mergem la un specialist. Ne bucurăm că acum, la Sun Help, aducem specialiștii la oameni.” spune Irina Studineanu, reprezentant Sun Plaza.

„Grija pentru sănătatea pielii” este tema celei de-a patra ediții Sun Help, proiect gândit să vină în sprijinul comunității. Până acum au fost abordate teme precum: acordarea primului ajutor la nou-născuți sau cum ne protejăm în caz de cutremur. La cea de-a treia ediție, clienții Sun Plaza au beneficiat de spirometrii gratuite.

Parteneri media: csid.ro, Pacientul 2.0.

Mai multe detalii pe Facebook și sun-plaza.ro

***

Sun Plaza

Despre SUN PLAZA:

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje din care două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În 2018 Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, adăugând o aripă nouă și multe modificări la nivel de design.

Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *