Cea mai bună metodă să scapi de OCHELARI

 

Iată o super metodă să scapi de ochelari! Laura a purtat ochelarii timp de 8 ani. A făcut o vizită la Clario, a fost consultată, medicii au stabilit că e potrivită pentru operația cu laser și a plecat de acolo fără ochelari, FĂRĂ DURERE!
@clario-oftalmologie
Presbyond Laser Blended Vision este cea mai nouă procedură laser dezvoltată de compania Zeiss și se adresează presbiopiei adică vederii îngreunate la aproape care apare după 40 de ani din cauza ”uzurii” mecanismelor fine de acomodare ale ochiului. Scopul procedurii este ca pacientul să poată vedea la orice distanță fără a avea nevoie de ochelari.
Procedura se face cu anestezie locală cu picături, fără nici un disconfort pentru pacient, durează 20-30 minute pentru ambii ochi din care acțiunea laserului este de 20-30 secunde. Vederea este îmbunătățită imediat după operație iar de a doua zi pacientul își poate relua mare parte din activități.

Operația Presbyond Laser Blended Vision descrisă a fost efectuată de echipa medicală condusă de Dr. Monica Apostolescu în decembrie 2023.
Mai multe detalii despre operație aici: https://www.clario.ro/operatii-laser-ochi/
Canalul de YouTube al clinicii: https://www.youtube.com/@clario-oftalmologie


Facebook: https://www.facebook.com/Pacientul20
Instagram: https://www.instagram.com/pacientul2.0/
TikTok: https://www.tiktok.com/@_pacientul2.0
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/

Bun venit pe canalul Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm săptămânal despre sănătate pe subiecte cum ar fi nutriție, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.

Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

#sanatate #ViațaFărăOchelari #romania

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *