Anemia și DEFICITUL de Fier

Cauzele, Simptomele și Tratamentul în DEFICITUL de Fier și ANEMIA Feriprivă. Explicații de la MEDICUL de FAMILIE și specialistul GINECOLOG. RĂSPUND LIVE Dr. Sandra Alexiu și Dr. Gabriela Caracostea.
Întrebările pot fi pentru PERSOANE DE ORICE VÂRSTĂ: sarcină, pediatrie, sănătatea adultului sau pacientului cu boli cronice.
Medici renumiți vă stau la dispoziție cu RĂSPUNSURI LIVE despre ANEMIE și DEFICITUL de Fier. Pe 9 Martie, de la ora 7pm veti primi lămuriri despre CAUZE, SIMPTOME, metode de TRATAMENT și orice vă poate ajuta la informarea dumneavoastră corectă.


Bun venit pe canalul #Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm saptamanal despre sanatate pe subiecte cum ar fi nutritie, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.

Dacă acest video te-a ajutat, aboneaza-te și apăsă pe clopotel ca sa primesti notificari cand postam https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Facebook: https://www.facebook.com/Pacientul20
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/
Instagram https://www.instagram.com/pacientul2.0/

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *