35 Alimente care SCAD GRASIMEA abdominala

Niciodată nu e prea târziu. Știm că este greu și de aceea am selectat aceste ALIMENTE care te ajută să dai burta jos!
Dacă ţi s-a părut util acest video, nu uita să te abonezi şi să apeşi pe clopoţel pentru notificări: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured


00:00 – 01:12 intro
01:12 – 02:02 Niciodată nu e târziu
02:02 – 09:15 Ce alimente să mănânci
09:15 – 10:14 Alte alimente folositoare


Pe măsura înaintării în vârstă, când metabolismul se cam lenevește, când devii mai puțin spre deloc interesat de exercițiul fizic și mai neatent la ceea ce mănânci, grăsimea începe să se acumuleze în jurul taliei, pe abdomen, și chiar dacă vreodată în viața asta ai avut pătrățele, acum în mod clar ai trecut pe dictando. Tipul acesta de grăsime, viscerală – am mai vorbit noi cândva despre asta – este unul periculos, pentru că (îți amintești?) poate fi un indicator pentru obezitate, boli de inimă și diabet. Acestea două din urmă fiind complicațiile celei dintâi, care este factor de risc pentru ele.
Să nu spui niciodată că e prea târziu să mai încerci sa scapi de grăsimea abdominală! Nu e niciodată prea târziu! Poate că nu vei mai putea obține rezultate ca în urmă cu 10, 20 sau 30 de ani. E adevărat. Dar tot o să se vadă o diferență! Trebuie doar să fii perseverent, să ții banda și să mergi drept și constant spre atingerea obiectivului. Să nu-ți abandonezi planul dacă după – nu știu – o săptămânaă două sau o lună nu vezi o schimbare majoră. Nici când a început grăsimea să se depună nu a făcut-o într-o săptămână, două sau o lună, nu-i așa? Vezi?! Hai, dacă vrei să mai reduci din grăsimea abdominală, include în dietă cât mai multe dintre alimentele pe care le vom enumera imediat. Multă lume le-a subevaluat, dar ele funcționează de fapt.
1. Ciuperci
2. Ardei iute
3. Ardei gras
4. Avocado
5. Broccoli
6. Fasole neagră
7. Dovleac
8. Mazăre
9. Usturoi
10. Hering
11. Ouă
12. Brânză de vaci
13. Iaurt
14. Alimente fermentate
15. Quinoa
16. Grapefruit
17. Lămâi
18. Kiwi
19. Kaki
20. Scorțișoară
21. Turmeric
În loc de incheiere, până cheful nu-mi piere, doar enumăr și alte alimente care sunt destul de competente în reducerea grăsimii abdominale: cireșe, afine, zmeură, mure, rodie, struguri roșii, mere, orz, ovăz, nuci, năut, soia, semințe de chia și de floarea-soarelui.

#scadeburta #slabeste #dieta

Bun venit pe canalul Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm saptamanal despre sanatate pe subiecte cum ar fi nutritie, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.

Dacă acest video te-a ajutat, aboneaza-te și apăsă pe clopotel ca sa primesti notificari cand postam https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Facebook: https://www.facebook.com/Pacientul20
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/
Instagram https://www.instagram.com/pacientul2.0/

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *