15 LEACURI BĂBEȘTI confirmate de medic

Remedii NATURALE care și-au dovedit eficiența. Care sunt BUNE și care sunt MITURI? La tine ce tratamente au funcționat?
Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apasă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Informațiile din acest video au fost VERIFICATE și VALIDATE MEDICAL de prietenii noștri, Dr. Șerban Damian, nutriționist sportiv și Dr. Daciana Toma, medic de familie, cărora le mulțumim!

Află din acest video câteva dintre cele mai populare leacuri băbești care, surprinzator sau nu, functioneaza, desi nu sunt sufficient documentate stiintific.

Gargară cu apă cu sare, așadar. Ei bine, da, sarea este un dezinfectant natural care previne și tratează infecțiile locale, iar beneficiile gargarei cu soluție salină au fost dovedite de un studiu care de altfel a și fost publicat în Jurnalul American de Medicină Preventivă.

Lapte cald cu usturoi contra paraziților intestinali. Într-adevăr, usturoiul este cunoscut pentru efectul de eliminare a viermilor intestinali. Faptul că administrarea se face împreună cu lapte cald, are probabil ca explicație faptul că în acest fel se mai atenuează gustul lui neplăcut.

Lapte cald cu miere și gălbenuș crud de ou pentru tratarea durerilor în gât și a răgușelii. Combinația de ingrediente sigur că nu va putea trata cauza, dacă este vorba de un virus. Dar cel puțin ameliorează durerea și disconfortul.

Aplicații cu cartofi stropiți cu spirt pentru reducerea febrei și inflamației gâtului. Efectul este dat pe de o parte de amidonul din cartofi care pune inflamația la respect, iar pe de altă parte alcoolul sanitar care dă cu febra de pământ.

Ulei de măsline şi ou contra căderii părului. Uleiul de măsline, bogat în antioxidanți, nutrienți esențiali și grăsimi, hrănește părul în profunzime, iar acizii grași Omega-6… țin de păr să nu se rupă.

Sirop din suc de ridiche neagră și miere (sau zahăr) pentru tratarea tusei. Că e tuse seacă sau productivă, antioxidanții din ridichea neagră păzesc organismul de inflamații, bașca te alegi și cu vitaminele A, B, C și E, cu fier, magneziu, potasiu și zinc.

Ceai de mentă contra diareei. Ăstuia nici nu i-am spune leac băbesc, pentru că mai degrabă poate fi considerat autentic și celebru remediu naturist.

Suc de varză crudă sau de cartof crud pentru tratarea ulcerului gastric. Dacă ulcerul e provocat de Helicobacter pylori, nici varza din grădina ursului și nici cartofii din întreaga Covasnă nu te scapă. Fără antibiotic nu faci nicio treabă. Dar pe lângă tratament, glutamina din sucul de varză are o contribuție la grăbirea vindecării.

Supă de pui pentru atenuarea simptomelor răcelii. Da și da, cu siguranță da! Supa de pui dincolo de faptul că este nutritivă, este eficientă în lupta cu virozele și răcelile și grăbește vindecarea, iar asta se pare că ar fi meritul carnozinei (un aminoacid), care calmează inflamația. Cam așa stă situația.

Miere pentru vindecarea rănilor. Despre miere se spune că are proprietăți antibacteriene. După ce că distruge bacteriile produce și niște cantități mici de peroxid de hidrogen, radical liber care nimicește bacteriile, fiind toxic pentru ele.

Pastă de dinți pentru vindecarea herpesului. Nu vindecă, dragă, niciun herpes. Doar îl usucă și dă un efect răcoritor datorită mentolului din ea, ceea ce poate atenua senzația de mâncărime.

Șosete stropite cu oțet pentru scăderea febrei.Cu o precizare: oțetul să fie îndoit cu o cantitate egală de apă, nu folosit simplu, că până la urmă, chiar dacă este deja diluat înainte de a fi comercializat, este tot un acid. Acetic.
Facebook: https://www.facebook.com/Pacientul20
Instagram: https://www.instagram.com/pacientul2.0/
TikTok: https://www.tiktok.com/@_pacientul2.0
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/

Bun venit pe canalul Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm săptămânal despre sănătate pe subiecte cum ar fi nutriție, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.

Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apasă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured


00:00 – 00:17 leac de la mamaia
00:17 – 00:40 Ce afli din video?
00:40 – 01:11 Care Remedii sunt BUNE și care NU
01:11 – 01:40 Gargară cu APĂ cu SARE
01:40 – 01:57 Paraziți intestinali
01:57 – 02:13 Durere în GÂT și RĂGUȘEALĂ
02:13 – 02:39 FEBRĂ și Inflamația Gâtului
02:39 – 03:04 Căderea PĂRULUI
03:04 – 03:26 Tratarea TUSEI
03:26 – 03:51 DIAREE
03:51 – 04:10 Ulcer gastric
04:10 – 04:29 Pentru RĂCEALĂ
04:29 – 04:46 Vindecarea RĂNILOR
04:46 – 05:13 HERPES
05:13 – 05:38 Scade FEBRA
05:38 – 05:47 DURERE și INFLAMAȚIE
05:47 – 06:30 Coca Cola? – remediu de Greață și Vomă


#sanatate #romania #naturist

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *