11 simptome de VIERMI INTESTINALI + 5 urmari GRAVE

De unde poți lua PARAZIȚI, ce faci ca să PREVII INFESTAREA și la ce simptome să fii atent!
Vă prezentăm și 5 remedii naturiste, care ar putea ajuta la combaterea lor, dar care NU ÎNLOCUIESC tratamentul!

Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apasă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Ce e un parazit? E un organism care pentru a trăi se hrănește cu alt organism. (Maaamă, ce exemple îmi vin în minte!) Există câteva sute de tipuri de paraziți intestinali, dar n-o să vorbim despre toți pentru că unii nu există pe la noi, fiind specifici altor zone ale lumii. Te-ar interesa doar dacă obișnuiești să călătorești prin țări exotice, și nu cred că avem prea mulți turiști „profesioniști” în comunitatea asta a noastră. Bun. Deci: ca principale tipuri de viermi avem giardia, tenia, oxiurii, limbricii, toxocara, viermele de gălbează (nu râde, că așa se intitulează!), viermele cârlig, viermele bici (scris cum se aude), Trichinella spiralis, Cryptosporidium și Blastocystis hominis.
Pentru că sunt de atât de multe forme și dimensiuni, paraziții intestinali pot cauza o gamă foarte largă de probleme. Unii îți consumă mâncarea (aia din interiorul corpului, că nu-ți umblă în frigider!), lăsându-te înfometat după fiecare masă și incapabil să te îngrași. Hm, sună foarte interesant… Alții se hrănesc cu celulele roșii din sânge, provocând anemie. Sau, și mai grav, cum este în cazul infestării cu tenie (o dihanie care poate ajunge să aibă și 12 m și să ocupe întregul intestin), chisturi din monstruozitatea asta pot ajunge în creier, provocând epilepsie. Să vă mai zic și de viermele de gălbează? Păi nu vă zic eu? Ăsta pătrunde prin piele și până ajunge la intestin trece și prin plămâni. La destinație aspiră sânge prin peretele intestinal, provoacă inflamație, provoacă diaree și o slăbire drastică a sistemului imunitar.
Cum te-alegi cu paraziți intestinali. În diverse moduri, dar cel mai frecvent prin consumul de alimente contaminate, apă contaminată, carne insuficient preparată termic sau prin piele.


00:00 – 02:49 Ce PARAZIȚI poți lua?
02:49 – 03:04 Cum te INFESTEZI
03:04 – 03:16 Viermișori (oxiuri)
03:16 – 03:56 Toxocara
03:56 – 04:12 Giardia
04:12 – 05:08 Limbrici (ascaridioză)
05:08 – 05:54 Trichinella spiralis
05:54 – 07:54 TRATAMENT
07:54 – 08:33 Cum PREVII infestarea?


#parazitiintestinali #parazitiidincolon #traiestesanatos

Surse:
https://www.webmd.com/
https://www.healthline.com/
https://www.medicalnewstoday.com/

Bun venit pe canalul Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm săptămânal despre sănătate pe subiecte cum ar fi nutriție, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.

Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Facebook: https://www.facebook.com/Pacientul20
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/
Instagram https://www.instagram.com/pacientul2.0/
Razistenta la antimicrobiene
Care sunt riscurile rezistentei la antimicrobiene

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *