Alimentație sănătoasă cu Simona Tivadar. Curs video explicativ

#sanatate, #nutritie, #medicinapentrutoti
Simona Tivadar vorbește în acest video despre alimentația sănătoasă – cum ne alegem ingredientele și cum să le combinăm astfel încât să primim toți nutrienții de care avem nevoie. Despre cum ne dăm seama care sunt nevoile organismului nostru și cum să ne adaptăm dieta în funcție de cât de aglomerați, obosiți sau relaxați suntem.
„Farfuria cu minte înseamnă să mănânci echilibrat, ce-i trebuie organismului tău în acel moment și ce-ți face bine. Mi se pare groaznic să mănânci fără să-ți fie foame. Cred că este foarte important să știm că uneori avem nevoie de mai multe substanțe nutritive – când, spre exemplu, trecem prin perioade aglomerate. Haideți să mâncăm nu doar natural, ci și relaxat și conștient. ”, spune Simona Tivadar, medic primar în diabet, boli de nutriție și metabolism.
„Farfuria cu minte” a fost un eveniment Sun Talks. Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii de la nutriție la astrologie, de la beauty la fashion și chiar organizare de nunți. Printre speakeri s-au numărat până acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Parvu, Răzvan Pascu.

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *