Vitamina D și Covid19. Mituri și Adevăr.

Explicații și RĂSPUNSURI de la MEDICI RENUMIȚI despre rolul Vitaminei D in Sănătate. În acest webinar PENTRU PACIENȚI prof. Dr. Nicolae Hâncu arată posibilele beneficii ale Vitaminei D in pandemia cu coronavirus iar dr. Anca Crăciun prezintă mituri și adevăruri despre Vitamina D.

Webinarul pentru face parte din campania “Biofactori pentru sănătate” inițiat de Worwag Pharma Romania și este primul dintr-o serie de 6 live-uri cu informații utile atât pentru pacienți, cât și pentru publicul larg.

Cunoscutul prof. dr. Nicolae Hâncu vine la Pacientul 2.0 să vorbească live despre rolul vitaminei D în sănătate. Alături de el va fi dr. Anca Crăciun pentru oră de explicații, întrebări și răspunsuri pe limba pacienților.

Dacă ți-a plăcut acest video, nu uita să te abonezi și să apesi pe clopoțel pentru notificări: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featuredBun venit pe canalul #Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm saptamanal despre sanatate pe subiecte cum ar fi nutritie, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.

Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopoțel ca să primești notificări cand postăm https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Facebook: https://www.facebook.com/Pacientul20
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/
Instagram https://www.instagram.com/pacientul2.0/

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *