Vitamina D ca Terapie

Vitamina D ca Terapie. In acest video iti explicam cum este folosită VITAMINA D în tratamentul bolilor autoimune, rezultate și limitări. Daca ti-a placut acest video, nu uita sa te abonezi si sa apesi pe clopotel pentru notificari: https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Cum este folosită VITAMINA D în tratamentul bolilor autoimune, rezultate și limitări EXPLICATE de cunoscutul neurolog Dr. Ovidiu Tudor. Eveniment în parteneriat cu Asociatia Invingatorii Sclerozei Multiple, co-prezentator Simona Tănase.

Informatii cheie de retinut:

Copiii au nevoie de vitamina D inca de la nastere! Doza trebuie ajustata varstei, pe parcurs.

Vitamina D, in cazul persoanelor cu scleroza multipla, sporeste activitatea cerebrala!

Vitamina D poate scadea riscul unor afectiuni cronice.

Analizele medicale pentru depistarea carentelor de vitamine nu sunt decontate de CNAS.

Dozele minime pentru pacientii cu scleroza multipla pot incepe de la 6 000 pana la 10 000. Este importata si alimentatia!

Alimente bogate in vitamina D: pestele si ciupercile.


Bun venit pe canalul #Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm saptamanal despre sanatate pe subiecte cum ar fi nutritie, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.

Dacă acest video te-a ajutat, aboneaza-te și apăsă pe clopotel ca sa primesti notificari cand postam https://www.youtube.com/c/Pacientul20/featured

Facebook: https://www.facebook.com/Pacientul20
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/
Instagram https://www.instagram.com/pacientul2.0/

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *