Vizitatorii centrului comercial Sun Plaza au de acum un plus de siguranță și șansă la viață: Crucea Roșie și MediHelp International au donat un defibrilator mall-ului. Acesta este un echipament medical esențial pentru salvarea vieților omenești, mai ales în cazul unui stop cardio-respirator. Dispozitivul medical, care este automat și poate fi folosit de oricine, va fi instalat în Sun Plaza, unde va fi accesibil oricărui trecător pentru a interveni rapid și eficient atunci când o altă persoană va avea nevoie de ajutor medical de urgență, în special în situațiile critice, când fiecare secundă contează. 

 

În acest context, pe data de 12 octombrie, începând cu ora 15.00, în Sun Plaza, la parter, în zona Atrium, MediHelp Internațional va organiza o demonstrație care va avea ca scop, în rândul publicului larg, conștientizarea acordării primului ajutor. Acțiunea va fi coordonată de către voluntari din cadrul Crucea Roșie. Aceștia vor avea 6 sesiuni demonstrative a câte 20 minute/sesiune în care și-au propus să instruiască trecătorii pentru a putea acorda ajutor medical de urgență, folosind defibrilatorul. Este extrem de important să înțelegem cât de valoroasă este fiecare secundă într-o situație în care viața cuiva este amenințată. De multe ori, câteva minute fac diferența dintre viață si moarte. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Sun Plaza și Crucea Roșie.

 

MediHelp Internațional, cel mai important furnizor de asigurări internaționale private de sănătate din Europa Centrală si de Est, este recunoscut pentru angajamentul său față de comunitate, dezvoltând numeroase campanii și proiecte de informare și educare în rândul populației, cu privire la importanța sfatului medical chiar de la primul simptom, cât și necesitatea de a avea o asigurare de sănătate pentru a fi protejat atunci când ești pus în fața unor situații neprevăzute din punct de vedere medical. 

“Această donație vine în sprijinul populației și reflectă misiunea noastră de a contribui la îmbunătățirea sănătății și siguranței oamenilor. Ne dorim să continuăm acest proiect prin care donam defibrilatoare și în alte centre comerciale din București, pentru sustinerea acordării primului ajutor, cât și a conștientizării în rândul publicului larg, importanța stării de sănătate” a declarant Laura AFRASINE, Director Executiv, MediHelp International. 

 

Această colaborare între MediHelp International, Sun Plaza și Crucea Roșie subliniază importanța parteneriatelor între sectorul privat și organizațiile non-profit pentru a crea un mediu mai sigur și mai protejat pentru comunitatea locală. Companiile speră că această inițiativă va servi drept exemplu și că alți actori din sectorul privat vor urma această inițiativă pentru a aduce îmbunătățiri semnificative.

 

MediHelp Internațional este prezentă pe piață de cel puțin 15 ani și este cel mai important furnizor de asigurări internaționale private de sănătate din Europa Centrală și de Est. Cu reprezentanțe în România, Ungaria, Polonia și Bulgaria, MediHelp îmbină cu succes asigurarea internațională de sănătate cu asistență medicală internațională, în beneficiul clienților săi. 

 

***

Despre Sun Plaza

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje din care două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În 2018 Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, adăugând o aripă nouă și multe modificări la nivel de design. În 2019 a fost modernizat food courtul și reamenajată o parte din terasa exterioară. 

Centrul  comercial este deținut de către CPI Property Group și administrat de către CBRE România.

Despre CPIPG

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro, CPIPG deține proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală și de Est: Praga, Berlin, Viena, Bucureşti și Budapesta. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Europa Centrală și de Est, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *