• cobas® pure integrated solutions oferă trei tehnologii de diagnostic[1] pe o singură platformă pentru a optimiza spaţiul şi resursele în laboratoare mici şi medii
  • Cu o amprentă de doar doi metri pătraţi, acest analizor oferă laboratoarelor mici şi medii acces la peste 230 de teste de diagnostic[2] pentru o gamă largă de arii terapeutice, incluzând boli infecţioase, oncologie şi cardiologie
  • Prin automatizarea unor activităţi manuale, noua soluţie Roche este concepută pentru a simplifica procesele de lucru şi a îmbunătăţi productivitatea personalului din laborator oferind în acelaşi timp servicii de calitate pentru pacienţi

Roche a lansat analizorul cobas® pure integrated solutions în ţările care acceptă marca CE[3]. Acest nou analizor compact, disponibil şi pentru clienţii din România, integrează trei tehnologii în cadrul unei singure platforme, ajutând astfel la simplificarea operaţiunilor zilnice în laboratoare cu spaţiu şi resurse limitate.

Creat cu cele mai noi tehnologii, analizorul cobas® pure integrated solutions oferă laboratoarelor un sistem integrat, conceput pentru automatizarea proceselor manuale. Acest fapt reduce timpul necesar de mentenanţă manuală din partea operatorilor la doar 5 minute/zi, cu 80% mai puţin faţă de sistemele din generaţia anterioară[4]. În acest fel se poate îmbunătăţi productivitatea personalului din laboratoare, grăbind livrarea rezultatelor pentru pacienţi şi sprijinirea deciziilor clinice.

„În această perioadă, este mai important ca oricând accesul rapid la teste fiabile și de înaltă calitate, esențiale atât pentru sistemele de sănătate, cât și pentru pacienți. Profesioniştii din sectorul medical şi din laboratoare se află sub presiuni semnificative de a livra rezultate rapide şi corecte, cu mai puţine resurse. De aceea ne angajăm să continuăm să oferim instrumente şi teste de diagnostic inovative, de mare precizie şi calitate care răspund nevoilor sistemului de sănătate din România”, a declarat Nora Esther Galli, Country Manager Roche Diagostics România.

Cu o amprentă la sol de doar doi metri pătraţi, cobas® pure integrated solutions ocupă cu până la 30% mai puţin spaţiu decât generaţiile anterioare. Analizorul poate să efectueze până la 870 de teste pe oră, oferind în acelaşi timp laboratoarelor mici şi medii acces la întreagul meniu de testare Roche de Chimie Clinică și Imunologie, care include peste 230 de teste de diagnostic pentru o gamă largă de arii terapeutice, incluzând boli infecţioase, oncologie şi cardiologie[5]. cobas pure integrated solutions va permite laboratoarelor mici şi medii să utilizeze mai eficient spaţiul de care dispun şi îşi extindă gama de teste de înaltă valoare medicală, în beneficiul pacienţilor.

În plus, pentru a asigura un flux de lucru simplu şi eficient în reţele de laboratoare, cobas® pure oferă operaţiuni şi rezultate complet standardizate, fiind uniform prin design cu cobas® pro integrated solutions – cel mai nou analizor creat de Roche pentru laboratoarele mari. Standardizarea permite laboratoarelor să efectueze mai multe procese de lucru cu mai puţine instrumente, prin consolidarea fluxurilor de lucru, a sistemelor şi a reactivilor. Astfel, se obţine o viteză şi o precizie a diagnosticului/acuratețe a îngrijirii îmbunătățite, precum şi un magament optimizat al pacientului. Mai mult, cobas® pure integrated solutions este pe deplin compatibil cu cobas® mobile solution, o tabletă inovatoare ce integrează mai multe aplicaţii Roche, care permit specialiștilor din laborator să interacţioneze cu analizorul din orice loc al laboratorului.

Despre cobas pure integrated solutions
cobas® pure
integrated solutions este cel mai nou membru al familie de sisteme cobas® care consolidează Chimia Clinică, Imunologia și testarea ISE de diagnostic, pe o singură platformă, pentru volume de testare mici şi medii. În plus, cobas® pure integrated solutions oferă o serie de inovaţii ce includ: mentenanţă şi calibrare automată şi reactivi complet gata de utilizare cu cele mai mari stabilități la bord din industrie care ajută  la simplificarea operaţiunilor în laboratoare.

Cu cobas® pure integrated solutions, volumul de probă necesar per test a fost redus în medie cu 43% fată de modelele din generaţia anterioară. Mai mult, cantitatea de plastic generată per test a fost redusă cu până la 78% datorită pachetelor de reactivi cobas c pack green și e pack green, de dimensiuni reduse, ce permit un numar mai mare de teste per împachetare.

***

Despre Roche

Roche este unul din pionerii globali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, ce inovează continuu cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Sinergia dintre diviziile de Farmaceutice şi Diagnostic au transformat Roche în lider global al medicinii personalizate, o strategie care își propune să ofere tratamentul potrivit pentru pacientul potrivit, în cele mai bune condiții posibile.

Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce oferă medicamente diferențiate clinic în domeniul oncologiei, imunologiei, bolilor infecţioase, oftalmologiei și afecțiunilor sistemului nervos central. Roche este, de asemenea, lider mondial în diagnosticul in vitro şi în diagnosticul histologic al cancerului, precum şi pionier în managementul diabetului. Fondată în 1896, compania Roche este în permanență în căutarea celor mai bune soluții pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea maladiilor, aducandu-si astfel o contributie sustenabila in societate. 30 de medicamente dezvoltate de Roche – printre care antibiotice, medicamente împotriva malariei şi chimioterapice – sunt pe Lista Medicamentelor Esențiale elaborată de Organizația Mondială a Sănătăţii. De asemenea, compania Roche a fost recunoscută doisprezece ani consecutiv drept una dintre cele mai sustenabile companii din sectorului farmaceutic de către Dow Jones Sustenability Index.

Având sediul central în Basel, Elveţia, Roche este prezentă în peste 100 țări, iar în 2019 compania avea peste 98.000 angajați la nivel global. În 2019, Roche a investit 11,7 miliarde de franci elvețieni în cercetare și dezvoltare, compania raportând vânzări de 61,5 miliarde de franci elvețieni. Compania Genentech, din Statele Unite, este deţinută în totalitate de grupul Roche. De asemenea, Roche este acţionarul majoritar al companiei Chugai Pharmaceutical, din Japonia.

Despre Roche România

Prezent pe piața românească încă din perioada interbelica, Roche își redeschide reprezentanța locală în anul 1992.  În anul 2005, grupul Roche ia decizia să înființeze societatea comercială S.C. Roche Romania SRL, urmând ca activitatea reprezentanței din București să fie preluată de compania locală nou înființată.

Roche oferă produse și servicii care acoperă întreg spectrul îngrijirilor de sănătate, pornind de la prevenție, tratament și până la monitorizarea post-tratament, în arii terapeutice majore unde există nevoi medicale neacoperite încă.  Prin intermediul Roche România, ambele divizii ale Grupului Roche – divizia de farmaceutice și divizia de diagnostice – sunt prezente pe piața din țara noastră, oferind produse și servicii de înaltă specializare. Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să accesați www.roche.ro.

Departamentul de Comunicare al Roche România: andrei.vlad@roche.com, 0728292664

[1] Chimie Clinică, Imunologie și testare de diagnostic cu electrozi ion-selectivi (ISE)

[2] Prezentare generală a meniului de testare Roche de Chimie Clinică și Imunologie: https://diagnostics.roche.com/global/en/products/product-category/clinical-chemistry-and-immunochemistry.html

[3] Disponibilitatea locală a produsului poate varia independent de marca CE

[4] Seria de analizoare cobas® 4000, incluzând analizorul cobas e 411 varianta rack şi analizorul cobas c 311

[5] Manual de Utilizare cobas® pure integrated solutions

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *