IMUNOTERAPIA oncologică. Seminar pentru pacienți și asociații

Imunoterapia oncologică este ultima inovație în tratamentul împotriva cancerului. Această terapie este diferită de celelalte pentru că ajută organismul să lupte împotriva celulelor bolnave, fără a le afecta pe cele sănătoase.
„Pacienții trebuie să știe că există aceste tratamente. Trebuie să știe că unele dintre ele au fost deja aprobate și compensate în România, după cum este foarte important să știe că inclusiv în România aceste tipuri de terapie sunt în studii clinice la care pot participa și ei. Astfel, pentru pacientul român, accesul la imunoterapii este, începând cu anul trecut, o realitate.”, ne spune dr. Marius Geantă, preşedintele Centrului pentru Inovaţie în Medicină.
Compania Roche face eforturi pentru a ajuta cât mai mulți pacienți cu cancer din România să aibă acces la imunoterapia oncologică. Pacienții care ar putea beneficia de această terapie sunt cei care suferă de: cancer de sân, limfom, sarcom, cancer pulmonar, cancer renal, melanom, cancer colorectal, cancer de vezică urinară, cancere hematologice, cancer de prostată și mielom.

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *