dr. Mihai CRAIU, cunoscut pediatru, LIVE pentru Pacientul 2.0

Cum poti ajuta mii de parinti si copii cu ajutorul internetului.

https://ehealthromania.com/craiu-mihai-pediatru/

Spitalul Virtual pentru Copii este o pagină de Facebook unde părinții, adolescenții, bunicii și toți cei interesați pot găsi informații importante despre sănătatea copiilor. Și, cel mai important lucru, pot avea încredere deplină în ele, pentru că sunt furnizate de un profesionist în domeniu, care se prezintă simplu, cu modestie – Craiu Mihai, pediatru.

Astfel, oricine are nevoie de ajutor va primi foarte repede, online, prin intermediul acestei pagini, un sfat competent sau explicațiile necesare pentru a înțelege anumite probleme medicale. Importanța vaccinării copilului, conduita corectă de tratament în cadrul unei anumite boli sau orice altă problemă cu care se pot confrunta cei mici pot fi dezbătute sincer, deschis și argumentat pe această pagină.

Proiectul a fost gândit pentru a oferi o sursă credibilă, bine documentată, de informare medicală, luptând astfel cu dezinformarea adusă de zvonuri și studii pseudoștiințifice, promovate pe unele forumuri sau publicații obscure. Acestea nu doar că induc în eroare părinții și nu le oferă informații corecte, dar deseori chiar pun în pericol viața copiilor, care ajung la spital în stare foarte gravă, pentru că nu au fost tratați corespunzător. Cu viața copiilor noștri nu ne putem juca, iar inițiatorul Spitalului Virtual pentru Copii se declară din acest punct de vedere și „avocatul copiilor”.

Am stat de vorbă cu doctorul Craiu Mihai, pediatru în cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei și Copilului Alfred Rusescu din București, despre acest proiect deosebit, care speră să fie util pentru cât mai multe persoane.

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *