Începând cu luna octombrie 2022, Cătălina Urse preia conducerea diviziei de produse farmaceutice a companiei Bayer pentru România și Republica Moldova de la predecesorul ei, Jorge Levinson, care continuă ca și Head of Marketing Pharmaceuticals pentru clusterul Sudul Mediteranei și Marea Neagră, care include România, Bulgaria, Moldova, Grecia și Ucraina.

Cătălina Urse s-a alăturat companiei Bayer în ianuarie 2020 în calitate de Head of Marketing and Marketing Excellence al diviziei Bayer Pharmaceuticals și a contribuit la realizările Bayer din ultimii ani, inclusiv lansările de noi produse din ariile de cardiologie și oftalmologie, pe perioada pandemiei. Cătălina Urse este licențiată în Farmacie și în ultimii 20 de ani a acumulat o vastă experiență marcată de realizări în ariile de responsabilitate și și-a extins cunoștințele în diferite modele de afaceri din industria farmaceutică românească, de la distribuție și lanțuri de farmacii, până la companii farmaceutice locale și multinaționale.

„Sunt onorată și mândră să conduc organizația Bayer Pharmaceuticals din România și Republica Moldova și, împreună cu echipa locală, pasionată și dedicată, să continuăm să ne dezvoltăm și în viitor. În acești ani de incertitudine și volatilitate, provocatori pentru noi toți, urmăm viziunea Bayer „Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană” și privim către viitor cu încredere, datorită bazei noastre puternice și a oamenilor extraordinari din organizație. Vom continua să servim pacienții și profesioniștii din domeniul sănătății și să fim un partener al comunității medicale în asigurarea accesului la inovație pentru pacienții din România și Moldova“, a declarat Cătălina Urse cu ocazia numirii sale.

„A fost o perioadă de neuitat în care, într-o perioadă scurtă de timp, evenimente globale majore precum COVID și războiul din Ucraina ne-au adus provocări în cadrul operațiunilor și modului de lucru. Cu toate acestea, nu pot fi mai mândru de rezistența echipei de a-și depăși limitele și de a se adapta pentru a continua cu succes să furnizeze medicamente pacienților și să sprijine comunitatea din domeniul sănătății. În noul meu rol, aștept cu nerăbdare să contribui în continuare la creșterea accesului la medicamente inovatoare și la oferirea unei mai bune asistențe medicale în țară”, a spus Jorge Levinson.

Divizia Pharmaceuticals a companiei Bayer se concentrează pe produse eliberate pe bază de prescripție medicală, axată pe domeniile cardiologie, oftalmologie, îngrijirea sănătății femeilor, oncologie, hematologie și terapie celulară și genică. Portofoliul său include o gamă de medicamente care sunt printre cele mai importante produse farmaceutice din lume pentru indicațiile lor, în timp ce misiunea sa este de a cerceta, dezvolta, produce și comercializa produse inovatoare care îmbunătățesc sănătatea oamenilor din întreaga lume.

Despre Bayer

Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor, contribuind la depăşirea provocărilor uriaşe pe care le presupune o populaţie globală în creştere şi îmbătrânită. Bayer se angajează să impulsioneze dezvoltarea durabilă și să genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale. În același timp, Grupul își propune să-și crească puterea de câștig și să creeze valoare prin inovare și creștere. Marca Bayer reprezintă încredere, fiabilitate și calitate în întreaga lume.. În anul fiscal 2021, Grupul avea aproximativ 100,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 44,1 de miliarde Euro. Cheltuielile cu Cercetarea şi Dezvoltarea s-au ridicat la 5,3 miliarde de Euro. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să accesaţi www.bayer.com.

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *