București, 17 aprilie – Pregătește-te să experimentezi cea mai recentă inovație de la Bayer, în România: Bepanthen® Tattoo. Acest produs este special creat pentru a oferi îngrijire specifică și protecție pentru pielea recent tatuată.

 

Fie că îți plac tatuajele artistice sau micropigmentarea estetică, Bepanthen® Tattoo este soluția ta. Acest unguent pentru îngrijirea tatuajelor calmează și repară pielea recent tatuată, susținând procesul de vindecare.

 

Utilizarea produsului potrivit, după ce ai făcut un tatuaj, este crucială pentru rezultatul general și aspectul pe termen lung al tatuajului tău. Îngrijirea corespunzătoare nu doar păstrează un nivel optim de hidratare în piele, ci și susține regenerarea acesteia din interior. Bepanthen® Tattoo asigură îngrijirea specifică și necesară pe care pielea ta o merită, care îți permite astfel să îți expui tatuajul cu încredere.

 

Testat dermatologic, Bepanthen® Tattoo și-a dovedit eficacitatea. Conform unui studiu clinic, desfășurat sub supraveghere dermatologică, 97% dintre utilizatori au constatat că produsul protejează eficient tatuajul și este ușor de aplicat, în timp ce 93% au confirmat efectul său calmant asupra pielii recent tatuate.*

 

Secretul stă în formula sa, îmbogățită cu Panthenol, care creează un film protector natural, ce permite pielii să respire. Acest film protector natural asigură un nivel optim de hidratare în piele și contribuie la regenerarea din interior a pielii și la stabilizarea funcției naturale de barieră de protecție.

 

„Fiecare tatuaj spune câte o poveste și fiecare tatuaj trebuie să beneficieze de o bună îngrijire a pielii. Noul nostru produs, Bepanthen® Tattoo, oferă o soluție dovedită de îngrijire a pielii – nu doar după ce îți faci tatuajul. Produsul susține procesul de vindecare și protejează pielea pentru un aspect sănătos și pentru ca povestea ta să iasă în evidență”, a spus Pascal Bühler, Country Commercial Lead al Diviziei Consumer Health Bayer pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

 

* Studiu comparativ, făcut pe 54 de subiecți adulți, cu tatuaje noi (de dimensiuni similare). Evaluarea efectului Bepanthen® Tattoo asupra TEWL (din ENG, pierderea transepidermală de apă), atunci când este aplicat de 4-8 ori/zi, timp de 14 zile, după tatuare. Evaluarea a fost făcută la 1 oră și apoi la 2, 7 și 14 zile după utilizare.

 

Despre Bepanthen

Brand-ul Bepanthen® a fost creat și lansat în anul 1944 și este în portofoliul companiei Bayer din anul 2005. Inițial, sub umbrela brand-ului Bepanthen® au fost dezvoltate trei formule farmaceutice, dintre și Bepanthen® Unguent. Astăzi, Bepanthen® conține o gamă largă de produse dedicate îngrijirii pielii. Află mai multe despre Bepanthen® Tattoo și despre cum să îți îngrijești tatuajul.

 

Despre Bayer

Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. În conformitate cu misiunea companiei„Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană”/ “Health for all, Hunger for none”, produsele și serviciile oferite sunt concepute pentru a ajuta oamenii și planeta să prospere prin sprijinirea eforturilor de a face față provocărilor majore prezentate de o populație globală în creștere și îmbătrânită. Bayer se angajează să contribuie dezvoltarea durabilă și să genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale. În același timp, Grupul își propune să-și crească profitabilitatea și să creeze valoare prin inovatie și dezvoltare. Marca Bayer reprezintă încredere, fiabilitate și calitate în întreaga lume. În anul fiscal 2023, Grupul avea aproximativ 100.000 de angajați și vânzări de 47,6 miliarde de euro. Cheltuielile de cercetare și dezvoltare înainte de articolele speciale s-au ridicat la 5,8 miliarde de euro. Pentru mai multe informații, accesați www.bayer.com.

 

Contact:

Persoană de contact:

Florentina Crușitu

Email: florentina.crusitu@bayer.com

 

 

Declarații anticipative

Acest document poate include declaraţii anticipative în baza presupunerilor şi estimărilor actuale realizate de Grupul Bayer sau echipa de management a subgrupului. Diferite riscuri cunoscute şi necunoscute, incertitudini şi alţi factori pot conduce la diferenţe semnificative între rezultatele viitoare efective, situaţia financiară, dezvoltarea sau performanţele companiei şi estimările indicate în prezentul document. Printre aceşti factori se numără factorii prezentaţi în rapoartele publice ale Bayer care sunt disponibile pe website-ul Bayer la www.bayer.com. Compania nu-şi asumă nicio răspundere pentru a actualiza aceste declaraţii anticipative sau pentru a le adapta la evenimentele sau evoluţiile viitoare.

 

 

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *