5 SIMPTOME EXPLICATE. Cancer de colon / colorectal

Cancerul de colon si – prin extensie, cel colorectal – este o boala care apare in intestinul gros sau in rect si care, depistata la timp, poate fi invinsa. Acest tip de cancer se manifesta prin aparitia unor polipi pe peretii colonului. In timp, unii dintre acesti polipi se pot transforma in cancer de colon.
Din acest video vei afla care sunt cele 5 simptome ale cancerului de colon pe care nu trebuie să le ignori si, mai ales, explicația pentru care ele apar! Așa că
– Dacă observi pete de sânge în scaun sau pe hârtia igienică
– Dacă vezi schimbări semnificative în consistența scaunului tău sau
– Dacă ești balonat mai mereu
atunci trebuie să mergi la medicul specialist pentru o consultație. Alte două simptome frecvente sunt:
– Senzația persistentă de oboseală
– Scăderea inexplicabilă a greutății.
Ce trebuie să reții din acest video este că acestea sunt doar cele mai frecvente 5 simptome ale cancerului de colon. Mai bine mergi la medicul gastroenterolog încă de la primele modificări ale procesului tău de digestie. Astfel, te asiguri fie ca ești bine, fie că depistezi eventualele probleme din timp.
Una dintre analizele esențiale în descoperirea polipilor este colonoscopia. Știu că pare înfricoșătoare, dar nu este. Pe canalul nostru poți găsi un video în care îți explic în detaliu de ce. Abonează-te mai jos dacă vrei să afli primul noutățile noastre și, dacă găsești un video care i-ar putea ajuta și pe ceilalți, distribuie-l cu încredere. Toate informațiile de pe acest canal sunt validate medical!

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *